CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, February 10, 2009

Akhirnya....

Alhamdulillah... setelah sekian lama menunggu... akhirnya yg ku tggu menjelma jua di depan mata.. Yer.. surat itu..surat dari SPA..kalu korg sume nk tau,alamat surat menyurat saya slalu guna alamat kampung je.. senang dan selamat. Sbb kt sni biase la selalu berpindah randah kan.. Mcm x best je nk pkai alamat yg skejap2 tu.. So,surat tu dirasmikan dahulu oleh mak pak ku yg terlebih2 xcited dri ku... ceewah.. xpe lah,jnji bahagioss...

Then.. dan2 tu jgk,time posmen pn de lg mnapak kat stu,ayh pn mengecall bgtau psl brita yg bery2 d' mabelesss gitu.. (kelip2 mata smbil pgg pp) trus soh ayh pos kan surat tu ke sini sbb ade tndkan susulan nk kna buat kan...so,kesahnya,smp la surat tu hari ni.. acik sukak..

To kak fina kalu bca blog ni.. nanak la sedih2 wokey.. daku akan ttp mgingatimu walau dimana pn daku berada... cewahh..

Show Sampingan..

video

Ini la kekdahnya kalu dah taksub sgt.. Ariq skarang ni terlalu taksub dgn ape jenis muzik skalipun.. Kuar la x kira la rock gaban ke,balada ke,inang ke, tradisoanal skalipun mesti dia nk joget2 gitu.. Kalu lgu tu ala2 pnjg sgt smp dia dh naik geram.. ini la jadinya,smp menjerit2 bagai.. aduuu bingit telinga... tp layankan je la... dia joget ikut lagu,kalu kalu tu slow..adoi la lemah gemailai le grakannya,tp kalu lgu tu ala2 rncak,siap hntak2 kaki bagai... huhu

video

Masa ni Ariq kt umah ngn papa,mama keja di hari mggu (pekerja contoh..huhu).. dia joget x hengat dunia siap jtuh2 lg.. Menurut sumber yg bleh di percayai(bapaknye la).. pas dia jtuh,trus diam.. pening kot.. Pastu dlm 5mnit rest dia bgun blik pusing2... pastu mabuk.. kelentang!!!! jatuh bedebuk kt lantai bab pening la kan...hahahahah... pastu pe lagi.. mraung la.. "ket... ket..(sakit..sakit).. huhu padan muka