CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 16, 2009

Hooreyyy...




Masa yg ditunggu dh tba.. dh lma sbnarnye nk publishkan bnda ni... Hak3.. cam best2 je.. Bkn pe pn.. bermula bsok sya nk cuti 2 mggu..huhuhu... jgn jelosss sume2... mak nk cuti pnjang nyah!!!..
sja nk blik kg lepas perasaan.. lepakkss.

Sbnarnya nk amik cuti dr raya cina ari tu lagi tp boss x lps,maklumla kan.. saya ni org gaji,kang kalu cuti kang,ade org xdpt gaji..(wakakaka prasan..)

Mmm.. gambar kat ats tu ade kaitan ke ekk ngn entry ni.. hak3..sja nk tempel.. bab nk blik mlm ni pun ngn stuntman tu la.. adoiii,dgn mmbawa harapan n hajat yg bsr agar diriku dpt brehat spuas2nya sbb nnt nenek n tok nya akn take over tugas2 mlayan kerenahnya yg terlalu ligat bagaikan kipas hellikopter tu... kebabommm.!!!
Bunyik cam pemalas je maknye ni kan.. tp xde la,yg mna tau tu msti phm dgn kdaan diriku skrg.. ceewaahh... Saya ditakdirkan Allah utk alami alahan yg agak teruk jgk smasa pregnant.. So,itulah yg trjadi skarang.. Mmg xtahan sgt dgn situasi ni,tp nk wat cmna Tuhan nk bg dugaan ni.. terima je la dgn hati terbuka.. Setiap org lain keadaannye.. Tp sya bersyukur dgn rezeki ni.. xsemua orang bleh mrasa pengalaman ni tau.. Ade org ssh pyh nk dptkan anak tp x jgk ade rezeki... Sya ni,Alhamdulillah murah rezeki anak ni cma diselitkan dgn sdikit dugaan utk mguji ksabaran n ktahanan.. Pada yg xpnh mrasainya.. xde sapa pn yg akan phm prasaan ni.. (alamak..tba2 mlalut plak..).. layaaaannn.. So,pape pn.. sya nk ucapkan slamat bercuti pd diri sndiri.. wakakak.. jgn jeloss sume22....

Tuesday, February 10, 2009

Akhirnya....

Alhamdulillah... setelah sekian lama menunggu... akhirnya yg ku tggu menjelma jua di depan mata.. Yer.. surat itu..surat dari SPA..kalu korg sume nk tau,alamat surat menyurat saya slalu guna alamat kampung je.. senang dan selamat. Sbb kt sni biase la selalu berpindah randah kan.. Mcm x best je nk pkai alamat yg skejap2 tu.. So,surat tu dirasmikan dahulu oleh mak pak ku yg terlebih2 xcited dri ku... ceewah.. xpe lah,jnji bahagioss...

Then.. dan2 tu jgk,time posmen pn de lg mnapak kat stu,ayh pn mengecall bgtau psl brita yg bery2 d' mabelesss gitu.. (kelip2 mata smbil pgg pp) trus soh ayh pos kan surat tu ke sini sbb ade tndkan susulan nk kna buat kan...so,kesahnya,smp la surat tu hari ni.. acik sukak..

To kak fina kalu bca blog ni.. nanak la sedih2 wokey.. daku akan ttp mgingatimu walau dimana pn daku berada... cewahh..

Show Sampingan..

video

Ini la kekdahnya kalu dah taksub sgt.. Ariq skarang ni terlalu taksub dgn ape jenis muzik skalipun.. Kuar la x kira la rock gaban ke,balada ke,inang ke, tradisoanal skalipun mesti dia nk joget2 gitu.. Kalu lgu tu ala2 pnjg sgt smp dia dh naik geram.. ini la jadinya,smp menjerit2 bagai.. aduuu bingit telinga... tp layankan je la... dia joget ikut lagu,kalu kalu tu slow..adoi la lemah gemailai le grakannya,tp kalu lgu tu ala2 rncak,siap hntak2 kaki bagai... huhu

video

Masa ni Ariq kt umah ngn papa,mama keja di hari mggu (pekerja contoh..huhu).. dia joget x hengat dunia siap jtuh2 lg.. Menurut sumber yg bleh di percayai(bapaknye la).. pas dia jtuh,trus diam.. pening kot.. Pastu dlm 5mnit rest dia bgun blik pusing2... pastu mabuk.. kelentang!!!! jatuh bedebuk kt lantai bab pening la kan...hahahahah... pastu pe lagi.. mraung la.. "ket... ket..(sakit..sakit).. huhu padan muka

Friday, February 6, 2009

Blog berkulat...











Bleh ke pkai tajuk kt atas tu? huhu.. bleh kot.. Memang tu la tajuk paling sesuai utk entry kali ni. setelah berkurun lamanya x meng update blog ni,akhirnya pintu hatiku terbuka jua.. Cheh.. sbnrnya x brapa reti nk jd blogger ni,org lain ade blog aku pn nk ade skali.. tp x reti pun.. bleh ke centu.. bleh3(upin & ipin)

So.like usual,kali ni pn xtau nk ckp pe..merapu je la.. sbnrnya byk gmbr mnarik yg nk di publish(mnarik pd mtaku le).. tp xde kaitan nk tjuk entry.. so abaikan je la..