CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, September 21, 2010

epi besday Arique..

Besday boy kt belakang tu diwakilkan oleh Kak Leesya..

Black forest kek Nazeem Arique..

Disney kek Nazeem Alffie...


Ni la 1st besday boy..

Ni 2nd besday boy...elele malu2 gitu adik

20/09/2010... Epi besday to my son Nazeem Arique n epi belated besday to Nazeem Alffie(04/08/2010)... Walaupun masa besday Alffie xde pape sambutan,tp bila celebrate besday Ariq kali ni saya xlupakan si adik.. combine 2 in 1 sekali.. xde masalah ape pun... Dapat save bajet lagik.. Maklumlah pas raya ni dah pokai tahap dewa kan.. Open house raya dah buat,besday anak pn dah celebrate..lepas dah segala majlis yang mengempiskan beg duit.. so,pasni diam2 je lah dlm selimut...huhu Kalau terasa nk mkn KFC,goreng je lah ayam kat umh,kalu terasa nk mkn McD,beli je ler beger kt tepi2 jalan tu.. pastu niat je la mkn KFC n McD ok.. Huhu ayat sedapkan ati..
Sebenarnya nak story citer raya dulu,tp tba2 tertukar citer psl besday yg baru berlangsung semalam..pya semangat... Bukan ape,ade niat tersmbunyi sbnarnya.. sajer nk jeloskan budak tu yg baru balik semula ke kolejnya..(nama xdpt disirkan di sini atas faktor keselamatan..ngeh3!).. Ok lah.. itu saja..nnt publish gambar raya rayan pulak...

3 comments:

eda said...

eh3.., nk soh saper plak yg jeles ni..? huh...
:(

naz arique said...

adalah..dak tuuu..huhu sbb majlis dibuat sehari je pas dio gi.. kih3..tp sebenarnya xplan pun.. tu ye kta xpress tu.. mula igt nk beli kek ariq tiup lilin jer..skali jadi gitu...

eda said...

kih hok xplan 2 ya jd ko smakin menjeles 2.., uhuk3....