CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 16, 2009

Hooreyyy...




Masa yg ditunggu dh tba.. dh lma sbnarnye nk publishkan bnda ni... Hak3.. cam best2 je.. Bkn pe pn.. bermula bsok sya nk cuti 2 mggu..huhuhu... jgn jelosss sume2... mak nk cuti pnjang nyah!!!..
sja nk blik kg lepas perasaan.. lepakkss.

Sbnarnya nk amik cuti dr raya cina ari tu lagi tp boss x lps,maklumla kan.. saya ni org gaji,kang kalu cuti kang,ade org xdpt gaji..(wakakaka prasan..)

Mmm.. gambar kat ats tu ade kaitan ke ekk ngn entry ni.. hak3..sja nk tempel.. bab nk blik mlm ni pun ngn stuntman tu la.. adoiii,dgn mmbawa harapan n hajat yg bsr agar diriku dpt brehat spuas2nya sbb nnt nenek n tok nya akn take over tugas2 mlayan kerenahnya yg terlalu ligat bagaikan kipas hellikopter tu... kebabommm.!!!
Bunyik cam pemalas je maknye ni kan.. tp xde la,yg mna tau tu msti phm dgn kdaan diriku skrg.. ceewaahh... Saya ditakdirkan Allah utk alami alahan yg agak teruk jgk smasa pregnant.. So,itulah yg trjadi skarang.. Mmg xtahan sgt dgn situasi ni,tp nk wat cmna Tuhan nk bg dugaan ni.. terima je la dgn hati terbuka.. Setiap org lain keadaannye.. Tp sya bersyukur dgn rezeki ni.. xsemua orang bleh mrasa pengalaman ni tau.. Ade org ssh pyh nk dptkan anak tp x jgk ade rezeki... Sya ni,Alhamdulillah murah rezeki anak ni cma diselitkan dgn sdikit dugaan utk mguji ksabaran n ktahanan.. Pada yg xpnh mrasainya.. xde sapa pn yg akan phm prasaan ni.. (alamak..tba2 mlalut plak..).. layaaaannn.. So,pape pn.. sya nk ucapkan slamat bercuti pd diri sndiri.. wakakak.. jgn jeloss sume22....

2 comments:

axie said...

depannya ariq tengok tv

naz arique said...

huhu.. biase la dia.. siap tkar2 chnel lg kalu dia xsuka...